Вдарив по голові швейною машиною: у Вінниці чоловік вбив власну дружину

03:00, 2 апреля 2019
Під час вживання спиртних напоїв між подружжям виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік вдарив дружину швейною машинкою по голові.
Вдарив по голові швейною машиною: у Вінниці чоловік вбив власну дружину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Вінницькій області за підозрою в скоєнні вбивства затримано 56-річного чоловіка. 31 березня у Липовецькому районі під час сварки чоловік швейною машинкою завдав смертельної травми своїй дружині. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 20.00 години до поліції по лінії 102 надійшло повідомлення, що у с. Щаслива за місцем свого проживання з ознаками насильницької смерті виявлена мертвою 55-річна жінка.

Як розповів начальник Липовецького відділення поліції Павло Дармограй, на місці події встановлено, що потерпіла померла внаслідок травми голови. Поліція опитала сусідів загиблої. Підозри щодо причетності до вбивства жінки впали на її 56-річного чоловіка. Поліцейські розшукали та затримали підозрюваного, який саме намагався вчинити самогубство.

Встановлено, що під час вживання спиртних напоїв між подружжям виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік вдарив дружину швейною машинкою по голові.

Затриманий у вчиненні злочину зізнався та пояснив, що не мав наміру вбивати дружину.

Наразі чоловік затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що у Львівській області 29-річний чоловік під час сварки убив  пенсіонера садовими ножицями.

Також ми повідомляли про вбивство 16-річної дівчини на Волині. Подробиці жахливого злочину розповів обвинувачений у справі.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України