До смерті забив свою матір: у резонансній справі є подробиці

13:24, 9 апреля 2019
За скоєне чоловік 9 років проведе за гратами.
До смерті забив свою матір: у резонансній справі є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Солом’янський районний суд Києва виніс вирок чоловіку за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисника засудили до дев’яти років позбавлення волі. Про це передає прес-служба столичної поліції.

Зазначається, що подія трапилась влітку минулого року. До Солом’янського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що із квартири у тяжкому стані госпіталізували жінку. На адресу негайно прибули екіпажі патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

«На місці правоохоронці з’ясували, що зловмисник повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння та у ході сварки почав бити матір рукам та ногами. На крики жінки прибігли сусіди, які викликали поліцію та швидку допомогу. Свідки розповіли, що такі конфлікти між родичами виникали неодноразово, але у останньому випадку агресивний чоловік тяжко побив потерпілу.

Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушник вже був раніше судимий за майнові злочини та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів.

Попри зусилля лікарів, жінка від отриманих травм померла у медичному закладі», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 27 лютого 2019 року Бердичівським міськрайонним судом задоволено клопотання слідчого Бердичівського відділу поліції стосовно застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 днів до особи, яка підозрюється у вбивстві людини (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України) та в незакінченому замаху на вбивство людини, вчиненому особою, яка раніше вчинила умисне вбивство (ч. 3 ст. 15, п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Крім того, в Донецькій області взято під варту чоловіка, який вбив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажа з інструментами молоток та завдав ним суперникові не менше 20 ударів в голову та грудну клітину.

Також ми повідомляли, що у Сумській області син до смерті забив власну матір. Спочатку вбивця намагався запевнити правоохоронців, що його літня ненька загинула природною смертю, але після проведення експертиз він зізнався, що тяжко побив її.

Ще раніше ми писали про жорстоке вбивство в Миколаєві. Чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси