Отримав $2000 хабара: слідчі ДБР затримали правоохоронця у Львівській області

19:27, 25 апреля 2019
Старший слідчий вимагав гроші від особи за непритягнення до кримінальної відповідальності.
Отримав $2000 хабара: слідчі ДБР затримали правоохоронця у Львівській області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у Львові, за оперативного супроводу управління СБУ у Львівській області та процесуального керівництва Генеральної прокуратури України затримали старшого слідчого Стрийського відділу поліції. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

За попередньою інформацією, старший слідчий вимагав 2000 доларів США від особи за непритягнення до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів.

Старшого слідчого затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому готується повідомлення про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України). Наразі проводяться невідкладні слідчі дії. Встановлюється можлива причетність інших працівників Стрийського відділу поліції та Стрийської місцевої прокуратури до вказаного кримінального правопорушення.

У разі доведення вини поліцейському загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади строком до 3 років.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі ДБР затримали ревізора-інспектора ДФС у Чернівцях під час отримання $700 хабара.

Крім того, на систематичних хабарах викрили заступника начальника відділу управління превентивної діяльності ГУНП у Києві.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей