Є загиблий і поранені: під Києвом рвонув тротил

07:10, 7 мая 2019
У приватному будинку вибухнуло 400 грамів тротилу.
Є загиблий і поранені: під Києвом рвонув тротил
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У селі Вільне Київської області прогримів вибух у приватному будинку. У результаті інциденту загинула одна людина, передає прес-служба НП.

Зазначається, що причиною смертельної НП стало необережне поводження з вибухівкою.

«Встановлено, що четверо товаришів збирались на риболовлю, і один з них вирішив сконструювати вибуховий пристрій з тротилових шашок та запалів від ручних гранат. Від необережного поводження, за попередніми даними, вибухнуло 400 грамів тротилу», — розповіли у відомстві.

Загинув 26-річний чоловік, ще троє місцевих жителів 21, 27 і 38-річного віку отримали травми. Постраждалих госпіталізували.

При огляді будинку поліцейські виявили, що від вибуху було пошкоджено двері та вікна. Правоохоронці вилучили дві тротилові шашки вагою 200 і 400 гр. і чотири запали до гранат. 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 27 березня у Кропивницькому прогриміли кілька вибухів на газовій заправці, в результаті яких спалахнула пожежа.

Також стало відомо, що за фактом масштабних вибухів, які відбулися 27 березня на газовій заправці у Кропивницькому, двом особам оголосили про підозру у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва