Подвійне вбивство підприємців на Вінниччині: з’явилися вражаючі подробиці

23:45, 10 мая 2019
На власному подвір’ї з вогнепальними пораненнями та без ознак життя було знайдено подружжя.
Подвійне вбивство підприємців на Вінниччині: з’явилися вражаючі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У селі Шипинки, що на Вінниччині, вранці 9 травня сталося подвійне вбивство. На власному подвір’ї з вогнепальними пораненнями та без ознак життя було знайдено подружжя.

Як зазначалося раніше на сайті Головного управління Нацполіції області, загиблий 47-річний чоловік та 42-річна жінка були місцевими фермерами, які займались вирощуванням яблук.

Як розповіла, Анна Олійник, начальниця відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області, поліція схиляється до версії, що вбивство було вчинене з метою пограбування. На користь цієї версії свідчить зокрема те, що з будинку подружжя зник сейф, який згодом правоохоронці виявили у полі неподалік. Сейф був розламаний та, звісно, порожній.

Станом на ранок 10 травня затриманих чи підозрюваних у злочині немає. На момент прибуття поліції на місце події, у будинку перебував чоловік похилого віку, який виявився батьком загиблої жінки. Ймовірно, під час скоєння вбивства, він спав та нічого не чув, оскільки злочин відбувся на подвір’ї, а в чоловіка є проблеми зі слухом. Варто зауважити, що повідомлення від місцевих мешканців про виявлених людей без ознак життя надійшло близько 8-ї ранку.

Санкція частини другої статті 115, за якою відкрито кримінальне провадження, передбачає покарання у вигляді до 15 років ув’язнення або довічне ув’язнення.

Нині тривають слідчі дії, перевіряються різні версії. Над справою працюють фахівці управління карного розшуку та слідчого управління. Правоохоронці опитують мешканців села та інших осіб, які можуть володіти важливою інформацією.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Києвом жорстоко вбили чоловіка.

Також на Хмельниччині у селі Пліщин на подвір’ї одного з будинків сталося жахливе вбивство: 33-річний чоловік вилами вбив власну 75-річну бабусю.  

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Лариса Рогач
    Лариса Рогач
    голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду
  • Віктор Валюх
    Віктор Валюх
    голова Волинського окружного адміністративного суду
  • Олена Білоконь
    Олена Білоконь
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Євген Синельников
    Євген Синельников
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді