ЗСУ суттєво просунулися на Донбасі: є відео

01:00, 12 мая 2019
Бійці 46-го батальйону «Донбас-Україна» відвоювали тактичну позицію під селом Калинове.
ЗСУ суттєво просунулися на Донбасі: є відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Українські військові в районі проведення ООС просунулися вперед на кілометр, зайнявши нові позиції на Донбасі. Про це у своєму Telegram-каналі повідомляє український військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

Так, в суботу, 11 травня бійці 46-го батальйону «Донбас-Україна» відвоювали тактичну позицію під селом Калинове. «На 1000 метрів ближче до перемоги. Стояла собі посадка біля села Калинове. Виходили з крайніх будиночків сєпари та стріляли з цієї посадки по українцях. Але одного ранку вони прокинулись, пішли до посадки і побачили там тих, в кого стріляли. Побігли сєпари назад до Калинового, викликали для підтримки танки та артилерію, щоб повернути втрачену лісосмугу. Але сьогодні вранці хтось дуже влучний перетворив їхні позиції на будівельне сміття, а їхню техніку — на металобрухт»,  розповів журналіст.

За словами Цаплієнка, відвойована територія дуже важлива для українських захисників саме у тактичному плані ведення бою.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що українські військові затримали диверсанта «ДНР». За даними штабу, житель Донецька Сергій Д., 1977 року народження, з 2016 року по теперішній час проходив службу в підрозділах «першого армійського корпусу» сепаратистів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді