Одержувачам субсидій у Києві зробили важливе повідомлення

06:00, 17 мая 2019
Якщо у споживача вчасно сплачені рахунки за електроенергію, він має право на збереження субсидії.
Одержувачам субсидій у Києві зробили важливе повідомлення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Компанія «Київські енергетичні послуги» нагадує: наявність заборгованості за електроенергію понад місяць у сумі більш ніж 340 грн може стати підставою для відмови у призначенні субсидії на наступний період.

Як пояснює прес-служба компанії, «Київські енергетичні послуги» надають органам соціального захисту населення інформацію про суми простроченої понад місяць заборгованості за електрику. Якщо у споживача вчасно сплачені рахунки за електроенергію, він має право на збереження субсидії на наступний період.

«Сплачувати рахунки за електроенергію необхідно до 20 числа місяця, наступного за розрахунковим. Чітко дотримуватися платіжної дисципліни особливо мають клієнти, що отримують виплати від держави для відшкодування витрат на комунальні послуги», — сказав директор постачальної компанії «Київські енергетичні послуги» Віктор Мельников.

Щоб розрахуватися за спожиту електроенергію, можна навіть не чекати, коли надійде платіжка у поштову скриньку. Усі нарахування відображаються в Особистому кабінеті на сайті «Київських енергетичних послуг», де можна швидко сплатити рахунок без комісії. При цьому кошти будуть зараховані миттєво, на відміну від переказу суми через відділення банку чи пошти. Окрім того, клієнти можуть скористатися мобільним додатком від постачальника для смартфонів на Android та iOS, який дублює більшість функцій Особистого кабінету.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, хто може залишитися без субсидій.

Крім цього, ми писали про те, які нововведення чекають українців з субсидіями в травні.

Також відомо, хто повинен переоформити субсидію на літній період.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва