Вбивство подружжя підприємців на Вінниччині: затримано підозрюваного

08:30, 17 мая 2019
16 травня затриманому оголошено про підозру.
Вбивство подружжя підприємців на Вінниччині: затримано підозрюваного
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Поліція Вінницької області затримала підозрюваного у резонансному вбивстві фермерів з Барського району. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Встановлено, що 29-річний чоловік прийшов до будинку фермерів і розстріляв їх з мисливської зброї. Далі нападник зайшов у будинок і взяв сейф, в якому знаходилися 1,3 млн грн. Після цього зловмисник зник з місця злочину, а порожній сейф згодом знайшли у полі.

На зловмисника поліція вийшла, опрацювавши камери нагляду на подвір’ї загиблих. Також слідчі працювали з місцевим населенням, збирали інформацію щодо осіб, схожих за одягом та прикметами. Була перевірена велика кількість людей, автомобілів, які того ранку перебували близько до місця вбивства.

На підставі зібраної інформації поліцейські встановили особу підозрюваного та затримали його на території однієї з областей. Згодом у лісосмузі вилучили дві мисливські рушниці — гладкоствольну і нарізну, з яких були здійснені смертельні постріли.

За місцем проживання підозрюваного та його родичів вилучено речові докази. Зокрема близько 300 тисяч гривень в національній та іноземній валюті.

29-річний затриманий — мешканець м.Бара, який працював охоронцем ставка і підробляв вантажними перевезеннями. Зокрема його наймали для транспортування яблук заготівельники сільгосппродукції. Через них він і дізнався про успішне фермерське господарство, вирішив вбити господарів та привласнити їхні кошти.

16-го травня затриманому оголошено про підозру у навмисному вбивстві. До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За низку злочинів чоловік може отримати довічне позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що невідомий застрелив подружжя фермерів у їх будинку в селі Шипинки Барського району Вінницької області. Відомо, що нападник був одягнений у камуфляжну форму. У момент нападу в будинку подружжя була велика сума грошей.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Литвиненко
    Олександр Литвиненко
    секретар Ради національної безпеки і оборони України
  • Наталя Бжассо
    Наталя Бжассо
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Володимир Біоносенко
    Володимир Біоносенко
    голова Миколаївського окружного адміністративного суду
  • Василь Кузь
    Василь Кузь
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Тетяна Фетісова
    Тетяна Фетісова
    суддя Черкаського апеляційного суду