Бійка зі стріляниною сталася у центрі Києва: всі подробиці

07:10, 21 мая 2019
Поліцейські вже затримали підозрюваних у хуліганстві.
Бійка зі стріляниною сталася у центрі Києва: всі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві на проспекті Правди стріляли та відбулася бійка групи осіб. На місце події виїхали працівники поліції охорони, екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група Подільського управління поліції та швидка медична допомога, передає прес-служба поліції Києва.

Начальник територіального управління поліції Владислав Іщенко розповів, що батько разом зі своєю дитиною були на дитячому майданчику, коли до них підійшла група молодиків, які почали чіплятися до нього, а після цього вчинили з ним бійку. На прохання киянина припинити протиправні дії правопорушники не реагували.

Чоловік мав при собі травматичний пістолет та здійснив спочатку два попереджувальні постріли в повітря, щоб зупинити зловмисників, а потім був змушений стріляти у нападників. Внаслідок інциденту поранення отримали двоє правопорушників та сам потерпілий. Їм надали необхідну медичну допомогу.

Поліцейські провели огляд місця події, звідки вилучили стріляні гільзи і патрони, та опитали очевидців.   

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Харків сколихнула нова стрілянина. Між чоловіками виникла сварка, у ході якої один з них застосував пристрій для відстрілу гумових куль.

Також ми писали, що поліцейські розстріляли автомобіль на Черкащині. Копи здійснили постріл по колесах автомобіля. Після переслідування вони затримали водія автомобіля «Рено», який порушував правила дорожнього руху.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області