Киянам на замітку: усе безхазяйне майно в столиці візьмуть на облік

06:45, 24 мая 2019
На облік ставитимуть не тільки приміщення, але й стовпи.
Киянам на замітку: усе безхазяйне майно в столиці візьмуть на облік
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак дав доручення Департаменту комунальної власності створити робочу групу з питань виявлення та взяття на облік безхазяйного майна, передає kreschatic.kiev.ua

Водночас районним в місті Києві державним адміністраціям — надати Департаменту перелік безхазяйного майна, що знаходиться на території кожного району міста Києва.

Таке рішення дозволить упорядкувати систему комунального майна Києва, загалом навести лад у районах, а отже — більш мудро управляти ресурсами на благо громади міста. Про це повідомив Володимир Слончак під час наради з вирішення питань зарахування до комунальної власності та передачі на баланс відповідних міських комунальних об’єктів господарювання майна та з питань приватизації комунальної власності.

«Жодне успішне управління містом неможливе без розуміння власних ресурсів та їх обліку. Тому я закликаю посилити роботу з виявлення безхазяйного майна в районах для подальшої процедури взяття його на облік: від приміщень – до похилених стовпів. Адже кожен квадратний метр має бути впорядкований, працювати на громаду міста. Пропоную мудро підходити до управління майном киян і, де є можливість, отримувати додаткові ресурси для розвитку міста», — повідомив Володимир Слончак.

За його словами, до робочої групи при Департаменті комунальної власності з питань виявлення та взяття на облік безхазяйного майна буде включено всіх начальників відділів з питань майна комунальної власності районних в місті Києві державних адміністрацій. Також заступник голови КМДА очікує від районних в місті Києві державних адміністрацій у двотижневий термін перелік безхазяйного майна, що знаходиться на території кожного району міста Києва.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Києві з'явилося нове свято. Свято було започатковане згідно рішення Київради від грудня 2018 року.

Крім того, у Києві на Дніпровській набережній з’явився яскравий настінний малюнок, на якому зображено казкового дракона, який нібито вийшов з глибин Дніпра, та маленьку дівчинку.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області