Усе залито кров'ю: стали відомі подробиці вбивства бізнесмена в Одесі

23:25, 25 мая 2019
Тіло чоловіка було все у синцях і саднах, та ще й з проламаною головою.
Усе залито кров'ю: стали відомі подробиці вбивства бізнесмена в Одесі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В селі Вапнярці Одеської області вбили бізнесмена і колишнього політичного діяча невизнаного Придністров’я, Андрій Безбабченка. Злочинці залишили елітне авто Інфініті, а на руці в жертви дорогий годинник, передають «Факти».

Чоловікові було 55 років. Він мав будівельну компанію і працював керівником адміністрації двох міст – Тирасполя та Дністровська. А коли влада там змінилася, три роки тому, начебто – втік в Україну. І тепер знайшов тут власну смерть.

Закривавлене тіло Андрія Безбабченка знайшли у Вапнярці, у недобудованому гаражі. Картина була шокуюча: бізнесмен – спертий на стінку, поруч зі своїм автомобілем. Руки жертви невідомих убивць зав’язані скотчем, череп – проломлений, а все довкола – буквально залито людською кров’ю.

Чи Андрія Безбабченка вбили вдома, чи у недобудованому гаражі – поки невідомо. В поліції заявили, що ситуацію не коментуватимуть, поки не знайдуть злочинців. Очевидно, головна версія – розбійний напад з метою пограбування. Провадження відкрили за трьома статтями: умисне вбивство, розбій і незаконне заволодіння транспортним засобом. Та не слід відкидати й замовне вбивство – з політичних мотивів.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 9 травня у селі Шипинки, що поблизу Копайгорода Барського району, сталося вбивство. Зранку місцеві мешканці знайшли мертвими подружжя підприємців.

Крім того, під Києвом жорстоко вбили чоловіка.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду