Справа резиденції «Межигір’я»: до Окружного адмінсуду Києва надійшов позов

12:50, 5 июня 2019
Суд просять заборонити тендерному комітету АРМА укладати договір з ТОВ «Скомпані».
Справа резиденції «Межигір’я»: до Окружного адмінсуду Києва надійшов позов
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Окружного адміністративного суду Києва надійшов позов від громадської організації до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, щодо рішення тендерного комітету АРМА про управління активам резиденції «Межигір’я». Про це повідомляє офіційний сайт ОАСК.

«Зокрема, позивач просить суд визнати протиправним та скасувати рішення тендерного комітету Агентства про визнання ТОВ «Скомпані» переможцем (управителем) для управління арештованими активами, переданими АРМА на підставі відповідних ухвал Печерського районного суду Києва.

Водночас до суду також була подана заява про забезпечення позову, де позивач просить Окружний адміністративний суд Києва зупинити дію рішення тендерного комітету Агентства щодо визнання переможцем конкурсу ТОВ «Скомпані» на управління активами резиденції «Межигір’я». Окрім того, суд просять заборонити тендерному комітету АРМА укладати договір з ТОВ «Скомпані» на управління цими активами.

Наразі судом вирішується питання щодо відкриття провадження та наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову»,  йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Оболонський районний суд Києва виніс вирок Віктору Януковичу. Політика-втікача визнали винним у державній зраді та призначили йому покарання в вигляді 13 років позбавлення волі без конфіскації майна.

Також ми повідомляли, що 25 січня відбулася прес-конференція Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА), де, як раніше анонсувалося, мали назвати переможця конкурсу на управління колишньою резиденцією Віктора Януковича «Межигір’я».

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва