Копи у Києві на гарячому затримали квартирних злодіїв

23:45, 5 июня 2019
Зловмисники вкрали ювелірні прикраси та мобільний телефон.
Копи у Києві на гарячому затримали квартирних злодіїв
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До поліції на лінію 102 надійшла інформація про квартирну крадіжку на вулиці Харківське шосе. Заявник розповів, що невідомі пошкодили замок вхідних дверей та проникли до його житла, звідки поцупили мобільний телефон та ювелірні вироби. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативні групи головного та територіального управлінь поліції, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Майже година знадобилася правоохоронцям для встановлення місця знаходження та затримання підозрюваних у скоєнні злочину. Під час оперативно-пошукових заходів працівники відділу кримінальної поліції Дарницького управління поліції разом з колегами зі столичного главку на вулиці Тростянецькій затримали двох крадіїв.

Ними виявилися неодноразово раніше судимі за скоєння крадіжок 38-річний мешканець Київській області та 43-річний киянин. У них вилучили викрадені прикраси та гаджет. Також у крадіїв виявили ключі та спеціальні пристрої для зламу дверних замків, за допомогою яких вони проникали до чужих осель.

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Проводиться перевірка щодо причетності затриманих до аналогічних правопорушень.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що зухвалу злодійку затримали у Києві.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва