ЗСУ влаштували бойовикам пекло на Донбасі: є подробиці

07:10, 11 июня 2019
Бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню.
ЗСУ влаштували бойовикам пекло на Донбасі: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Донбасі у неділю, 9 червня, бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню. Із них вісім разів — із застосуванням заборонених Мінськими домовленостям 122 мм артилерії, а також мінометів калібру 120 і 82 мм.

Противник також обстрілював наших захисників із озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Унаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників немає. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки, 9 червня 10 окупантів були поранені. Також ЗСУ знищили одну одиницю військової техніки.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що український полк «Азов» показав відеоролик зі знищенням військової техніки окупаційних військ на передовій Донбасу. Було ліквідовано російську гаубицю калібру 122 мм, взводний опорний пункт бойовиків і замаскований БМП.

Також бойовики атакували підрозділи ООС в районі Новолуганського, в результаті чого загинули двоє військовослужбовців і ще вісім отримали поранення. Президент України Володимир Зеленський вважає, що це загострення ситуації на Донбасі свідчить про втрату Росією контролю над найманцями.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду