У Слузі народу виступили за перезавантаження органів добору суддів

14:47, 23 июня 2019
Міжнародні експерти допоможуть у реформуванні антикорупційної, судової та правоохоронної систем.
У Слузі народу виступили за перезавантаження органів добору суддів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Політична партія «Слуга народу» виступає за перезавантаження органів добору суддів за участі міжнародних експертів, а також за реформу сфери безпеки та перезапуск НАЗК. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Галина Янченко, яка входить в першу десятку партії «Слуга народу».  

«Діалог та співпраця політичних сил з громадянським суспільством щодо спільного антикорупційного порядку денного продовжується. І я рада, що цей процес відбувається плідно.

Партія Слуга народу бере в роботу порядок денний справедливості від коаліції громадських організацій.

Більшість пропозицій експертів вже є у програмі Президента Володимира Зеленського та партії Слуга народу.

Частину цих пунктів ми вже виконуємо: Президент подав законопроект про відновлення відповідальності за незаконне збагачення, ініціював звільнення Генерального прокурора без юридичної освіти, створив робочу групу щодо оцінки судової реформи. Ми виступаємо за перезавантаження органів добору суддів за участі міжнародних експертів; реформу сфери безпеки, зокрема СБУ, відповідно до стандартів НАТО; перезапуск НАЗК; створення Служби фінансових розслідувань. Якщо НАБУ та САП не покажуть результатів роботи, то ми будемо шукати інші шляхи для вирішення ситуації, яка склалась.

Домовилися із експертами про спільну роботу для антикорупційної, судової та правоохоронної реформ», - йдеться у її повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що за результатами дослідження у Верховну Раду проходять 5 партій.

Крім того,  лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко представила список кандидатів на позачергових виборах до Верховної Ради.

Також відомо про повний список партії «Слуга народа».

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва