Зеленський збирається покращити оборонну сферу

17:31, 26 июня 2019
У зоні проведення ООС необхідно забезпечити належні умови життєдіяльності особового складу.
Зеленський збирається покращити оборонну сферу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський узгодив документи, якими встановлено порядок застосування Збройних сил України та інших складових оборонної сфери. Про це повідомляє прес-служба АП.

Зазначається, що документи визначають стратегічні цілі, завдання, склад Збройних сил, інших складових сил оборони, які залучаються до оборони держави, їхню потребу в особовому складі, озброєнні та військовій техніці, матеріально-технічних засобах, фінансових та інших ресурсах, необхідних для виконання завдань.

Зеленський зазначив, що у зоні проведення ООС необхідно забезпечити належні умови життєдіяльності особового складу всіх складових сектору безпеки та оборони, що беруть участь в операції.

Глава держави додав, що необхідно вжити заходів, спрямованих на недопущення виникнення на арсеналах, базах та складах надзвичайних ситуацій. Насамперед ідеться про запобігання диверсіям і терактам.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Україна відмовляється від деяких військових звань. Парламент ухвалив законопроект, яким пропонується запровадити нову шкалу армійських і корабельних військових звань. 

Також ми повідомляли, що Зеленський призначив Руслана Хомчака начальником Генерального штабу — головнокомандувачем Збройних Сил України. 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді