Моторошна стрілянина серед вулиці сталася у Києві: є подробиці

06:00, 28 июня 2019
П’яний чоловік влаштував стрілянину.
Моторошна стрілянина серед вулиці сталася у Києві: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У столиці правоохоронці затримали зловмисника, який поранив з пістолета перехожого. Правопорушник здійснив два постріли: одна з куль випадково потрапила у чоловіка, що стояв біля пішохідного переходу на світлофорі. Розпочато кримінальне провадження, передає прес-служба поліції Києва.

До Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Автозаводській чоловіка поранили у руку. На вказану адресу відразу виїхала слідчо-оперативна група, загони патрульних та швидка медична допомога.

На місці події до правоохоронців звернувся 56-річний киянин, який розповів, що їхав на велосипеді та зупинився на світлофорі, як раптом у нього вистрелив невідомий. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу з діагнозом вогнепальне поранення передпліччя.

Правоохоронці провели комплекс оперативних заходів та невдовзі затримали підозрюваного. Ним виявився 41-річний уродженець Київської області. Зловмисник з явними ознаками алкогольного сп’яніння поводився агресивно. При поверхневому огляді правоохоронці виявили у нього предмет, схожий на пістолет для відстрілу гумових куль. Наразі вилучений предмет направили на проведення експертизи.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що під час стрілянини в Дніпрі поранили жінку.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська