Зухвале самогубство у відділі поліції: справу розслідує ДБР

15:40, 29 июня 2019
Затриманий грабіжник застрелився.
Зухвале самогубство у відділі поліції: справу розслідує ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у Краматорську, відкрили кримінальне провадження за фактом можливого перевищення службових повноважень працівниками поліції, що спричинило тяжкі наслідки. Про це повідомляє прес-центр Бюро.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура Донецької області.

Як відомо, 27 червня в одному зі службових кабінетів Костянтинівського ВП ГУ Нацполіції в Донецькій області знаходився 28-річний чоловік затриманий за підозрою у скоєнні грабежу. У ході проведення допиту підозрюваний, на якому були одягнені кайданки, вихопив у поліцейського табельну вогнепальну зброю та здійснив постріл у себе, внаслідок чого помер.

Отримавши інформацію, слідчі Краматорського теруправління ДБР прибули на місце події. Зараз проводиться комплекс невідкладних слідчих дій для з'ясування всіх обставин інциденту та оцінки правомірності дій працівників поліції.

Кримінальне провадження розслідується за фактом перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, які спричинили тяжкі наслідки.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі ДБР розслідують справу, де підліток отримав поранення під час навчально-тренувальних стрільб.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України