Сергій Притула став 30-м номером у списку кандидатів від партії «Голос»

14:17, 15 июля 2019
Шоумен Притула повідомив про рішення балотуватися у депутати до Верховної Ради на дострокових парламентських виборах.
Сергій Притула став 30-м номером у списку кандидатів від партії «Голос»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Шоумен Сергій Притула погодився долучитися до партії «Голос» після декількох місяців діалогу зі співаком Святославом Вакарчуком, а своїм 30-м місцем у списку мотивує виборців. Про це від розповів «Українській правді».

«Це не була якась одна фраза. Моєму фінальному прийняттю рішення передували кілька місяців діалогу. Діалог розпочався ще минулої осені. Це був жовтень, здається, чи початок листопада, коли він мене набрав», — поділився Притула.

За словами шоумена, наступна розмова відбулася в грудні. Спочатку їхнє спілкування було в телефонному режимі, а вже згодом реальні бесіди.

Про 30-те місце у списку він каже так: «Насправді так я мотивую не лише своїх прихильників, які мають прийти і проголосувати, щоб Притула потрапив у парламент».

«Я розумію, що у частини з вас виникне безліч запитань. Чому саме зараз? Яка мотивація? Чому саме з цією партією? Якби мені все подобалось, що відбувається в українській політиці останнім часом, а зараз і поготів, я, мабуть, би цього не робив. Виходити з власної зони комфорту не дуже приємно, але я хотів би бути корисним цій країні і її людям. І маючи певний кредит довіри від вас, думаю, я можу на це наважитись», — сказав він.

Також Притула додав, що головною мотивацією для нього залишаються  люди, які підтримують Святослава Вакарчука та є «рядовими»  партії «Голос».

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про лідерів електоральних симпатій в Україні

Крім того, ми писали про те, кого українці бачать прем’єром

 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва