Росія відкрила 6 кримінальних проваджень проти українських силовиків

11:59, 23 июля 2019
В Росії стверджують, що в результаті обстрілів нібито загинули три жінки, ще десять осіб, в тому числі двоє дітей, отримали поранення.
Росія відкрила 6 кримінальних проваджень проти українських силовиків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчий комітет РФ порушив шість нових кримінальних справи проти українських військових через нібито обстріли ними цивільних об'єктів на Донбасі, пише Кореспондент

За версією російських слідчих, з 10 по 20 липня ВСУ і Нацгвардія «провели численні артилерійські обстріли з важких видів озброєння» по об'єктах цивільної інфраструктури в «ДНР» і «ЛНР».

«Під вогонь артилерії потрапили Донецьк, Горлівка, Докучаєвськ, Первомайськ, а також селища Гольмівський і Золоте-5», — йдеться в повідомленні.

В Росії стверджують, що в результаті цих обстрілів нібито загинули три жінки, ще десять осіб, в тому числі двоє дітей, отримали поранення.

«Пошкоджено будівлі дитячого садка, школи, кілька житлових будинків Донецька, а також споруди в інших населених пунктах», — заявляють у Слідчому комітеті РФ, не повідомляючи, звідки була отримана дана інформація.

В Росії порушили шість кримінальних справ за статтею про жорстоке поводження з цивільним населенням, застосування у збройному конфлікті засобів і методів, заборонених міжнародним договором РФ (ч.1 ст.356 КК РФ).

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що до РФ передали клопотання Денісової.

Крім того, ми писали про те, що Росія перешкоджала слідству у справі MH17.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей