У Києві погорів на хабарі посадовець з управління Держпраці

18:41, 24 июля 2019
Чиновник вимагав неправомірну вигоду у розмірі 10 тисяч гривень.
У Києві погорів на хабарі посадовець з управління Держпраці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київською місцевою прокуратурою № 6 спільно зі слідчим відділом Печерського управління поліції ГУ НП у м. Києві за оперативного супроводження ГВ БКОЗ ГУ СБ України у Чернігівській області затримано головного державного інспектора відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Управління Держпраці в Чернігівській області під час отримання ним неправомірної вигоди. Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Так, посадовець вимагав неправомірну вигоду у розмірі 10 000 грн за своє сприяння в отриманні дозволу на виконання робіт з підвищеної небезпеки на території м. Київ, та не висвітлення в актах перевірки порушень норм законодавства про працю і не притягнення службових осіб приватного підприємства до адміністративної відповідальності під час проведення планових перевірок.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 КК України, готуються клопотання до суду про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що два чиновники Укрзалізниці вимагали від підприємця хабар у розмірі 270 тисяч гривень.

А на Львівщині співробітники Служби безпеки України блокували діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на вимаганні грошей у громадян, зокрема представників комерційних структур.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Надія Андрусик
    Надія Андрусик
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Ярослав Василенко
    Ярослав Василенко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Валентин Сердюк
    Валентин Сердюк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Ігор Бахаєв
    Ігор Бахаєв
    суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області