Сусідські війни: псевдомінеру з Харкова загрожує 6 років за ґратами

08:00, 25 июля 2019
Чоловік у такий спосіб хотів помститися своєму сусідові.
Сусідські війни: псевдомінеру з Харкова загрожує 6 років за ґратами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Харківські копи затримали 52-річного чоловіка, який раніше повідомив, що планує підірвати під'їзд багатоповерхового житлового будинку. Про це пише відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

«Як встановили поліцейські під час досудового розслідування, чоловік у такий спосіб хотів помститися своєму сусідові, який нібито систематично стукав по підлозі та дратував його», — йдеться у повідомленні.

Затриманому повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 6 років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 22-річний житель Черкас 1 квітня 2019 року зателефонував оператору служби 102 зі свого мобільного телефону та повідомив завідомо неправдиву інформацію про замінування житлового будинку.

Також ми писали, що в Запоріжжі співробітники Служби безпеки України затримали місцевого жителя, який раніше зробив неправдиве повідомлення про мінування міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Додамо, в Києві був засуджений молодик, який повідомив у поліцію про неправдиве замінування, за що йому доведеться розлучитися зі свободою на 4 роки.

Крім того, було повідомлено про замінування під час розгляду Вищою радою правосуддя кандидатів до Верховного Суду.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва