Хабар взяла пальним: на Миколаївщині чиновницю спіймали на гарячому

18:11, 26 июля 2019
Службовиця вимагала неправомірну вигоду у вигляді талонів на 1000 літрів пального за вплив на головного спеціаліста районної ради.
Хабар взяла пальним: на Миколаївщині чиновницю спіймали на гарячому
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Очільниця управління агропромислового розвитку райдержадміністрації вимагала 1000 літрів пального. Про це повідомляє Департамент захисту економіки Нацполіції України на своїй сторінці в Facebook.

Силовики викрили злочинну схему вимагання коштів за вирішення земельних питань, організовану начальницею управління агропромислового розвитку одного з районів Миколаївської області.

Слідством встановлено, що службовиця вимагала неправомірну вигоду у вигляді талонів на 1000 літрів бензину за вплив на головного спеціаліста районної ради.

«Головний спеціаліст районної ради отримав неправомірну вигоду у вигляді талонів на 300 літрів бензину за підготовку проекту рішення районної ради, надання його на розгляд депутатської комісії та подальшого розгляду сесією», — йдеться у повідомленні.

Наразі триває слідство.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Державне бюро розслідувань проводило огляд в Адміністрації Президента

Крім того, ми писали про те, що ДБР спіймало на гарячому слідчого, який отримав неправомірну вигоду.

Додамо, що слідчі ДБР викрили факт вимагання та отримання неправомірної вигоди головним державним інспектором відділу митного оформлення №4 митного посту «Бориспіль-аеропорт» Київської митниці Державної фіскальної служби України.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва