Нацбанк шукає нового власника елітного бізнес-центру

15:10, 30 июля 2019
Новий власник бізнес-центру зможе вільно розпоряджатися придбаним майном.
Нацбанк шукає нового власника елітного бізнес-центру
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Одесі виставлять на продаж бізнес-центр. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

«Будівля сучасного бізнес-центру, розташована у центрі Одеси за адресою пр. Гагаріна 12-А, іпотекодержателем якої є Національний банк, буде виставлена на торги. Свого часу ПАТ «Імексбанк» передав цей об’єкт нерухомого майна в іпотеку Національному банку у рахунок забезпечення виконання своїх зобов’язань за наданим стабілізаційним кредитом», — розповіли в Банку.

Зазначається, що новий власник бізнес-центру зможе вільно розпоряджатися придбаним майном та встановлювати правовідносини з новими орендарями на ринкових умовах.

Відомо, що будівля введена в експлуатацію 2004 року, має 16 поверхів, а її загальна площа становить 12 101,4 кв.м. У будівлі бізнес-центру знаходяться як звичайні офісні приміщення, так і приміщення VIP-класу, конференц-зал, ресторан, сховище, а поруч розташовані наземний паркінг та парк з ландшафтним дизайном.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, Національний банк України посилює нагляд за здійсненням готівкових розрахунків та веденням банками касових операцій.

Також Нацбанк змінює порядок відкриття рахунків. Національний Банк нарешті дослухався до проблем з виконанням рішень. Внесені зміни  щодо розширення їх повноважень.

До того ж НБУ спростив умови ведення бізнесу в УкраїніНацбанк врегулював окремі питання здійснення безготівкових розрахунків у національній валюті.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду