Уряд підвищив зарплати українським педагогам: на скільки зростуть виплати

11:18, 14 августа 2019
Посадові оклади підвищуються педагогічним працівникам закладів дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти.
Уряд підвищив зарплати українським педагогам: на скільки зростуть виплати
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

З 1 вересня 2019 року в Україні підвищується заробітна плата педагогів на 10%. Про це йдеться в постанові Кабміну № 695.

Зазначається, що посадові оклади підвищуються педагогічним працівникам, оплата праці яких здійснюється не за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам і яким не підвищили посадові оклади у 2018 році, а саме — педагогічним працівникам закладів дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти.

«Установити, що посадові оклади (ставки заробітної плати) педагогічних працівників, оплата праці яких здійснюється за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, крім тих, посадові оклади (ставки заробітної плати) яких підвищено відповідно до пункту 1 цієї постанови та постанови КМУ від 7 листопада 2018 р. № 1100 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників спеціалізованих мистецьких шкіл (шкіл-інтернатів)» підвищуються з 1 вересня 2019 р. на 10 відсотків», — йдеться в тексті документу.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що стало відомо, кому суттєво піднімуть посадові оклади

Також ми писали, що підвищення зарплат педагогам, яке напередодні виборів анонсували глава уряду Володимир Гройсман та міністр освіти Лілія Гриневич, призведе до зростання інфляції та підсилить соціальну несправедливість.

До того ж ми повідомляли, що користувачі мережі висловились щодо доцільності проведення нової судової реформи та підвищення зарплати суддів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки