Киянам повідомили, які вулиці перекриють на День незалежності

15:07, 20 августа 2019
Рух буде перекрито з 22 по 28 серпня.
Киянам повідомили, які вулиці перекриють на День незалежності
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У святкові дні на честь Дня незалежності України в Києві буде обмежено рух транспорту через проведення урочистих заходів. Таке рішення ухвалила Київська міська держадміністрація.

22 серпня:

з 18:00 до 23:00 рух транспорту перекриють на вул. Хрещатик від вул. Богдана Хмельницького до вул. Трьохсвятительській, на вул. Михайлівській від вул. Костьольній до вул. Хрещатик.

23 серпня:

з 07:00 до закінчення заходів буде перекрито вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної);

з 07:00 23 серпня до 18:00 24 серпня — Русанівський бульвар (біля пам'ятника М. Гоголю, а також на перехресті Русанівської набережної і Русанівського бульвару).

24 серпня:

з 08:00 до 22:00 буде перекрито вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка);

з 07:00 до 13:00 — Русанівська набережна, Русанівський бульвар (в напрямку Дніпровської набережної), Дніпровська набережна (розворот у Дніпровській набережній, 16);

з 10:00 до 12:00 — вул. Володимирська — від вул. Льва Толстого до бульвару Тараса Шевченка, бульвар Тараса Шевченка — від вул. Володимирської до площі, вул. Велика Васильківська — від вул. Петра Скоропадського до площі, вул. Басейна — від Крутого спуску до вул. Хрещатик.

23-24 серпня

з 17:00 до завершення заходів 24 серпня будуть перекриті ділянки на вул. Великій Житомирській — від вул. Володимирської до вул. Михайлівської, на вул. Михайлівській — від Володимирського проїзду до вул. Хрещатик, на вул. Костьольній — від вул. Михайлівської до вул. Трьохсвятительської, на вул. Трьохсвятительській — від вул. Хрещатик до Михайлівської площі, на Володимирському узвозі — від вул. Петра Сагайдачного до Європейської площі, на вул. Михайла Грушевського — від Петровської алеї до Європейської площі (в разі необхідності на вул. Михайла Грушевського — від вул. Садової до Петровської алеї, а також на Петровській алеї та Парковій дорозі — від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського), на вул. Хрещатик — від вул. Богдана Хмельницького до Європейської площі, на вул. Архітектора Городецького — від вул. Марії Заньковецької до вул. Хрещатик, на алеї Героїв Небесної Сотні — від вул. Ольгинської до вул. Хрещатик.

24-25 серпня:

буде перекрита вул. Володимирська (від вул. Великій Житомирській до вул. Десятинній) на час проведення фестивалю мистецтв.

28 серпня:

з 09:00 до 12:00 — на Повітрофлотському проспекті (від Солом'янської площі до Повітрофлотського проспекту, 25) на час проведення заходу, присвяченого пам'яті загиблих і зниклих без вести бійців за незалежність України.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, де у столиці ремонтують підземні переходи.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді