Верховний Суд відклав розгляд справи Насірова

12:32, 22 августа 2019
Справа розглядається за касаційними скаргами ГПУ в особі заступника Генпрокурора — керівників САП, НАБУ, Акціонерного товариства «Укргазвидобування».
Верховний Суд відклав розгляд справи Насірова
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду 22 серпня почав розгляд касаційних скарг у справі за позовом Романа Насірова до Державної фіскальної служби України про встановлення наявності та відсутності повноважень позивача як суб’єкта владних повноважень. Про це повідомляє прес-служба ВС.

Зазначається, що справа розглядається за касаційними скаргами ГПУ в особі заступника Генпрокурора — керівників САП, НАБУ, Акціонерного товариства «Укргазвидобування».

Під час судового засідання позивач подав клопотання про надання йому додаткового часу для ознайомлення з матеріалами справи і просив відкласти її розгляд. Особи, які подали касаційні скарги, не заперечували проти відкладення розгляду справи.

Задовольнивши клопотання позивача і його представника, заслухавши думку всіх учасників процесу, Верховний Суд відклав розгляд справи на 12 вересня 2019 року.

З рішеннями у справі № 826/7320/17 можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Кабінет міністрів України оголосив конкурс на зайняття посади голови Державної митної служби. Екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров на своїй сторінці у Facebook зробив заяву щодо цього конкурсу. Він вважає проведення подібних конкурсів незаконним, оскільки вказані посади не можуть вважатися вакантними.

До того ж ми повідомляли, що Р. Насіров програв суд лікарю.

Також відомо, що Шевченківський районний суд зменшив розмір застави для Насірова зі 100 до 36 млн гривень.

Додамо, що у Шевченківському районному суді Києва відбувся судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням екс-голови ДФС України та керівника департаменту ДФС України.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді