Порошенко зустрівся з Волкером: про що говорили

17:20, 25 августа 2019
Порошенко подякував за підтримку України з боку США.
Порошенко зустрівся з Волкером: про що говорили
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

П’ятий Президент України Петро Порошенко зустрівся зі спеціальним представником США по Україні Куртом Волкером. Про це повідомила прес-службу партії «Європейська Солідарність».

Порошенко подякував за підтримку України з боку США у питанні відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, а також наголосив на передчасності та хибності розмов про запрошення Росії до участі у зустрічах країн групи Великої сімки.

Голова «Європейської солідарності» підкреслив важливість введення миротворчого контингенту ООН на окуповану частину Донбасу та продовження військово-технічної співпраці України зі США для припинення війни.

Під час зустрічі Порошенко і Волкер наголосили на необхідності звільнення українських заручників Кремля, зокрема Романа Сущенка і Олега Сенцова, а також 24-х військовополонених українських моряків.

Також обговорювалось продовження тиску на Росію шляхом подальшого посилення санкцій, зокрема «азовського пакету».

Політики висловили застереження проти останніх рішень з ознаками «політично-вмотивованих переслідувань», які можуть мати негативні міжнародні наслідки для України та про необхідність захисту свободи слова в Україні в умовах тиску на них.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що Порошенко і Вакарчук мають намір працювати в комітеті Ради з питань зовнішньої політики

Крім того, ми писали, що Порошенко готує подання до Конституційного Суду проти ДБР.

Також відомо, що Порошенко висловив недовіру Державному бюро розслідувань.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде