Зеленський призначив нового очільника ОДА у Дніпропетровській області

16:33, 14 сентября 2019
Відповідний указ Глава держави видав 13 вересня.
Зеленський призначив нового очільника ОДА у Дніпропетровській області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський, під час свого візиту до Дніпропетровської області, призначив нового голову обласної державної адміністрації. Про це йдеться на сайті Офісу Президента. Глава держави видав відповідний указ №694/2019.

«Призначити Бондаренка Олександра Вікторовича головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації», - сказано у документі.

Варто наголосити, що Кабінет міністрів України підтримав проект указу Президента про призначення Бондаренка головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

У п’ятницю, 13 вересня, Кабмін провів засідання, на якому підтримав проект указу про призначення Олександра Бондаренко головою Дніпропетровської ОДА.

З декларації Бондаренко відомо, що йому належить частка компанії Бі енд Бі Фудз, у ній він числиться директором. Також володіє компаніями Стійкі Бізнес Системи, Лок Сток і Філд Маркетинг, які були засновані близько двох років тому.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що Зеленський підписав указ про створення парку «Кремінські ліси» на Донбасі.

Крім того, ми писали, що Президент змінив ряд начальників обласних управлінь СБУ.

Також відомо, що Рябошапка звільнив прокурорів у трьох областях.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде