Потрійне вбивство на АЗС: «миколаївському стрілку» обрали запобіжний захід

13:33, 20 сентября 2019
Зловмисник розстріляв працівників заправки через неприязні стосунки.
Потрійне вбивство на АЗС: «миколаївському стрілку» обрали запобіжний захід
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

20 вересня Ленінський районний суд м. Миколаєва обрав запобіжний захід стосовно чоловіка, якого підозрюють у вчиненні умисного вбивства двох або більше осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

За версією слідства, 18 вересня 2019 року в період з 08:30 до 9:50 підозрюваний знаходився в приміщенні однієї з АЗС м. Миколаєва, що розташована на вул. Новозаводській, де він працював оператором. Діючи з особистих неприязнених відносин, маючи злочинний умисел, направлений на позбавлення життя працівників вищезазначеної АЗС, а саме: трьох чоловіків, 1964-го, 1968-го, 1987 року народження, які перебували в тому ж приміщенні, здійснив з наявної при ньому вогнепальної зброї у бік потерпілих чоловіків не менше чотирьох пострілів. Після чого з місця вчинення злочину зник.

У результаті зазначених протиправних дій підозрюваний спричинив потерпілим вогнепальні поранення, внаслідок отриманих вогнепальних поранень потерпілі померли на місці події. Розглянувши клопотання, суд обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів. Зазначимо, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Миколаєві на газовій заправці «Фактор» виявили три трупи чоловіків в калюжах крові. Тіла загиблих знайшла дружина одного з працівників заправки, яка прийшла до чоловіка.

Також ми повідомляли, що поліція Миколаєва перекрила всі виїзди з міста в зв'язку з потрійним вбивством, яке було скоєно на одній із заправок міста.

Додамо, що у Миколаєві правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві трьох працівників АЗС.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді