Калуську ТЕЦ повернули у державну власність

16:44, 24 сентября 2019
Цей крок допоможе зберегти технологічний ланцюг видобутку, збуту і споживання вугілля.
Калуську ТЕЦ повернули у державну власність
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комісія у сфері розгляду скарг із державної реєстрації (при Мін’юсті) ухвалила рішення відмінити перереєстрацію Калуської ТЕЦ на нового власника та повернути її у державну власність. Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус на своїй сторінці у Facebook.

«Це хороша новина для українських громадян — підприємство повернуто у державну власність.

Це хороша новина для шахтарів держшахт Львівсько-Волинського басейну, буде збережений технологічний ланцюжок видобутку, збуту і споживання вугілля.

Це хороша новина для організаторів спроб виведення Калуської ТЕЦ із держвласності, бо за спробу крадіжки дають менше років, аніж за завершений злочин.

І це було принципово, щоб добитися повернення Калуської ТЕЦ у держвласність — і результат є, ура», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що з 1 жовтня тарифи на електроенергію для непобутових споживачів знову можуть знизити. Про це повідомив голова комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, народний депутат Андрій Герус.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду