Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики проводить засідання

14:00, 30 сентября 2019
На засіданні розглядатиметься низка законопроектів.
Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики проводить засідання
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

30 вересня о 14:00 Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики проводить засідання. Про це йдеться на сайті парламенту.

На порядку денному — розгляд законопроектів:

  1. Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві (реєстр. №1209 від 30.08.2019, народний депутат України Гетманцев Д.О.)

Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві (реєстр. №1209-1 від19.09.2019, народний депутат України Ковальов О.І.)

  1. Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві (реєстр. №1210 від 30.08.2019, народний депутат України Гетманцев Д.О.)

Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві (реєстр. №1210-1 від19.09.2019, народний депутат України Ковальов О.І.)

  1. Про внесення змін до деяких законів України у зв'язку з ратифікацією Угоди між урядом України та урядом Сполучених Штатів Америки для поліпшення виконання податкових правил й застосування положень Закону США "Про податкові вимоги до іноземних рахунків" (FATCA) (реєстр. №2102 від 09.09.2019, Кабінет міністрів України)
  2. Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв'язку з ратифікацією Угоди між урядом України та урядом Сполучених Штатів Америки для поліпшення виконання податкових правил й застосування положень Закону США "Про податкові вимоги до іноземних рахунків" (FATCA) (реєстр. №2103 від 09.09.2019, Кабінет міністрів України)
  3. Про внесення змін до Митного кодексу України щодо деяких питань функціонування авторизованих економічних операторів (реєстр. №1048 від 29.08.2019, народні депутати України Гетманцев Д.О., Малюська Д.Л., Шуляк О.О., Криклій В.А., Фролов П.В., Оржель О.А., Підласа Р.А.), друге читання.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Рада внесе правки в податковий законопроект.

Також відомо, що чекає на Україну через податкове навантаження.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва