У Мін'юсті назвали один із головних пріоритетів міністерства

14:35, 7 октября 2019
На сьогодні розпочато імплементацію низки важливих реформ.
У Мін'юсті назвали один із головних пріоритетів міністерства
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Міністерстві юстиції відбулась робоча зустріч першого заступника міністра юстиції України Євгенія Горовця та заступника міністра юстиції Валерії Коломієць із Надзвичайним та Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні Ягмуром Ахметом Гюльдере. Про це повідомляє Урядовий портал.

На початку зустрічі Євгеній Горовець наголосив, що Турецька Республіка завжди була і є надійним стратегічним партнером нашої держави, а також подякував за незмінність підтримки з боку Анкари суверенітету й територіальної цілісності України.

Він висловив задоволення з приводу активізації торговельно-економічної співпраці між двома країнами та відзначив, що укладання Угоди про вільну торгівлю, безумовно, сприятиме подальшому розширенню торговельно-економічної та інвестиційної співпраці.

У ході зустрічі перший заступник міністра юстиції України звернув увагу на те, що вже розпочато імплементацію низки важливих реформ, які сприятимуть підвищенню інвестиційної привабливості України, а також висловив щирі сподівання щодо зростання турецьких інвестицій в Україну. Крім того, він наголосив, що одним із головних пріоритетів Міністерства юстиції визначено мінімізацію корупційних ризиків.

«Наш ідеал — це система, яка має працювати, як гарний швейцарський годинник», — зазначив Євгеній Горовець.

Зі свого боку Надзвичайний та Повноважний Посол Турецької Республіки в Україні Ягмур Ахмет Гюльдере висловив щире захоплення прогресивною та продуктивною роботою українського уряду, а також проявив зацікавленість в активізації українсько-турецької співпраці у сфері юстиції.

Наприкінці зустрічі сторони подякували одна одній за змістовний діалог та домовились про поглиблення співробітництва, зокрема, у сфері інвестиційної діяльності.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Міністерство юстиції займеться аудитом державних реєстрів.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва