Вкрали гроші на пиво: на Черкащині підлітки пограбували офіс

07:45, 14 октября 2019
За допомогою лому неповнолітні грабіжники віджали троє дверей до приміщення одного із офісів комунального підприємства.
Вкрали гроші на пиво: на Черкащині підлітки пограбували офіс
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Смілі Черкаської області двоє 15-річних хлопців намагалися винести сейф із офісу. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Про крадіжку правоохоронців повідомили місцеві жителі. За їхніми словами, спочатку почули гуркіт, який лунав за вікнами. Виявилося, що  двоє невідомих молодиків з одного із офісів виносили металевий сейф, який впав на землю.

Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, побачила двох хлопців, які несли сейф. Коли юні зловмисники помітили службовий автомобіль, почали тікати. Одного з них затримали одразу, іншого через декілька хвилин неподалік місця події. Ними виявилися 15-річні мешканці Сміли.

За допомогою лому неповнолітні грабіжники віджали троє дверей до приміщення одного із офісів комунального підприємства.  Потрапивши всередину, з  каси юнаки забрали кошти в сумі близько 2500 гривень, які частково витратили на пиво та цигарки. Потім повернулися назад, щоб викрасти сейф, бо вважали, що там є кошти.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до шести років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Києві студент вкрав «Мерседес». Хлопець їздив по місту, а потім вирішив заїхати в магазин, але забув поставити авто на ручне гальмо. В результаті машина з'їхала в кювет.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва