Стало відомо, скільки коштує придбати квартиру в Києві

08:15, 3 ноября 2019
Найдешевша квартира коштує від $18 тис.
Стало відомо, скільки коштує придбати квартиру в Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У жовтні найдешевше коштувала однокімнатна квартира площею 26 м² на вул. Теліги у Шевченківському районі столиці - $18 тис. Про це повідомляє gazeta.ua.

Житло площею 31 м² на вул. Радченко у Солом'янському районі продали за $24 тис. $45 тис. коштувала "однокімнатка" 47 м² на вул. Метрологічній у Голосіївському районі.

Двокімнатну квартиру 75 м² у Голосіївському районі придбали за $50 тис. $51 тис. коштувало двокімнатне житло 55 м² у Дніпровському районі.

Однокімнатну квартиру 50 м² у Голосіївському районі віддали за $70 тис. У цьому ж районі за $100 тис. придбали "однокімнатку" 54 м². $101 тис. коштувала трикімнатна квартира площею 103 м² у Дарницькому районі.

У Солом'янському за $150 тис. купили трикімнатне житло 75 м². Квартиру площею 133 м² у Шевченківському районі придбали за $270 тис.

Найдорожче у жовтні коштувала чотирикімнатна квартира 187 м² у Шевченківському районі - $655 тис.

"Ринок нерухомості Києва б'є торішні рекорди. Тим, хто планує продавати нерухомість, я б порекомендувала поспішити, оскільки зараз відмінний час для цього. Ближче до нового року активність покупців буде знижуватися", – каже Олена Бібєрова, гендиректор агентства.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Київміськбуді повідомили про зростання цін на нерухомість у листопаді.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України