Пожежа у одеському готелі Токіо Стар: у справі є нові деталі

22:50, 6 ноября 2019
Колегією суддів було розпочато розгляд апеляційних скарг підозрюваного.
Пожежа у одеському готелі Токіо Стар: у справі є нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 5 листопада, колегією суддів з розгляду кримінальних справ Одеського апеляційного суду в складі: головуючого – судді Прібилова В.М., суддів – Котелевського Р.І. та Кадегроб А.І. було розпочато розгляд апеляційних скарг підозрюваного Чорного В.Л., захисників Верхоли І.О., Ягунова Д.В. та прокурора  відділу прокуратури Одеської області Антощука Є.М. на ухвалу слідчого судді Київського районного суду м. Одеси від 15.10.2019 про продовження строку застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваному Чорному В.Л. та апеляційної  скарги захисника підозрюваного Чорного В.Л. – адвоката Поліщука А.В. на ухвалу слідчого судді Київського районного суду м. Одеси  від 12.09.2019 про накладення арешту на майно в межах одного кримінального провадження. Про це повідомляє прес-служба суду.

«В судовому засіданні апеляційного суду, до початку розгляду апеляційних скарг по суті, суддею Прібиловим В.М. заявлений самовідвід з підстав передбачених пунктом 4 частини першої статті 75 КПК України. Самовідвід мотивовано тим, що захисник підозрюваного Чорного В.Л. – Ягунов Д.В. представляв інтереси судді Прібилова В.М. у Вищій раді правосуддя.

Ухвалами Одеського апеляційного суду від 05.11.2019 заявлений суддею Прібиловим В.М. самовідвід задоволено, матеріали за вищевказаними апеляційними скаргами  вирішено передати до апарату Одеського апеляційного суду для здійснення повторного автоматизованого перерозподілу, в порядку, передбаченому ст. 35 КПК України.

Додатково повідомляємо, що відповідно до протоколу автоматизованого розподілу справ між суддями Одеського апеляційного суду від 06.11.2019 головуючим суддею за вищевказаними апеляційними провадженнями визначено  суддю Копіцу О.В.», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що встановлена ще одна жертва трагедії в одеському готелі «Токіо Стар».  

Крім того, ми писали, що одеський готель, у якому спалахнула пожежа, працював незаконно

Також відомо, що правоохоронці повідомили про підозру власнику готелю Вадиму Чорному та вилучили документи підприємства

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва