На Київщині поліція попередила замовне вбивство адвоката, відео

21:00, 15 ноября 2019
Житель Львівщини замовив кілера для вбивства керівника адвокатського бюро.
На Київщині поліція попередила замовне вбивство адвоката, відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Київській області поліції вдалося попередити замовне вбивство адвоката та затримати організатора злочину. Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

На початку жовтня до правоохоронців надійшла інформація про організацію замовного вбивства та пошук кілера. Поліція оперативно встановила особу майбутньої жертви, організатора злочину та безпосередньо виконавця.

Виявилося, що житель Львівщини намагався організувати вбивство адвоката, щоб після його смерті заволодіти майном убитого. За скоєння вбивства пообіцяв виконавцю заплатити 7 тисяч доларів.

Правоохоронці справу взяли під свій контроль, вони слідкували за перебігом подій та за перемовинами між замовником і виконавцем. Інсценування вбивства відбулося 13 листопада. Організатору відправили фото з місця злочину як доказ виконаного завдання. Наступного дня замовника затримали під час передачі обіцяної нагороди.

Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 ст. 27, ч. 1 ст. 14, п. 11 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене на замовлення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Голова Національної поліції України Ігор Клименко розкрив деякі аспекти реформування Національної поліції.

Крім того, ми писали про те, що правоохоронці перемістили зі столичних вулиць на спеціальні майданчики 65 авто порушників ПДР.

Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Telegram канал Sud.ua
Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Келеберда
    Володимир Келеберда
    заступник голови Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Анна Кузьменко
    Анна Кузьменко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Місінкевич
    Андрій Місінкевич
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Світлана Чудних
    Світлана Чудних
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Олександр Журавльов
    Олександр Журавльов
    суддя Одеського апеляційного суду