У Києві відкриють штаб допомоги безхатькам

08:15, 17 ноября 2019
Оперативний штаб працюватиме з 1 грудня до 1 квітня 2020 року.
У Києві відкриють штаб допомоги безхатькам
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

З 1 грудня 2019 року до 1 квітня 2020 року в Києві працюватиме оперативний штаб допомоги безхатькам. Крім того, в зимовий період організують соціальне патрулювання. Таким чином влада хоче забезпечити людей без певного місця проживання, які потребують допомоги, теплим одягом та їжею, повідомляє прес-служба КМДА.

На базі Будинку соціального піклування створять виїзні бригади для соціального патрулювання. Під час погіршення погодних умов в зимовий період збільшать кількість ліжко-місць в Будинку соціального піклування (на вулиці Суздальській, 4/6) та Київському центрі соціальної адаптації престарілих, інвалідів та інших осіб, які не мають постійного місця проживання (села Ясногородка Вишгородського району Київської області ) на 30%.

Штаби координації соціального патрулювання взимку і заходи по роботі з бездомними також повинні розробити районні держадміністрації. Разом з тим, влада попросить Управління патрульної поліції Києва організувати чергування співробітників поліції для охорони громадського правопорядку в місцях роботи виїзних бригад.

Таким чином, повинна зменшитися кількість пожеж, адже взимку велика кількість загорянь трапляється на горищах, у підвалах і відселених будинках, коли безхатьки намагаються зігрітися.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Києві побудують наземний перехід із сигналізацією.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей