Олег Ляшко позивається до НАЗК: що відомо

15:10, 18 ноября 2019
Наразі судом вирішується питання щодо відкриття провадження.
Олег Ляшко позивається до НАЗК: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов від Олега Ляшка до Національного агентства з питань запобігання корупції, де позивач просить ОАСК визнати протиправними та скасувати відповідні рішення Агенства. Про це повідомляє прес-служба ОАСК.

«Зокрема, позивач просить суд визнати протиправним та скасувати рішення НАЗК, відповідно до якого, за результатами проведення повної перевірки декларації, поданої народним депутатом Олегом Ляшком за 2017 рік (виправленої), Агентство вирішило, що він зазначив недостовірні відомості у декларації.

Також позивач просить ОАСК визнати протиправним та скасувати рішення Національного агентства з питань запобігання корупції, де зазначено про висновок щодо виявлення в діях суб’єкта декларування ознак правопорушення, пов’язаного з корупцією. 

Наразі судом вирішується питання щодо відкриття провадження за даним адміністративним позовом», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ОАСК просять зобов’язати Віталія Кличка скликати пленарне засідання Київради

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей