На приватизацію вже погоджено 415 об’єктів, — голова Фонду держмайна

17:15, 25 ноября 2019
Фонд додатково прийняв 76 позицій від 6 міністерств та відомств.
На приватизацію вже погоджено 415 об’єктів, — голова Фонду держмайна
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Станом на 25 листопада з міністерствами та відомствами погоджено на приватизацію 415 об‘єктів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко.

«Обіцяли відкритість і прозорість — робимо це. Ще 76 Держпідприємств підуть на прозору приватизацію. Зокрема, Фонд додатково прийняв 76 позицій від 6 міністерств та відомств, що включають державні підприємства, єдині майнові комплекси та пакети акцій», — написав Сенниченко.

Голова фонду зазначив, що найбільше об’єктів передали Міністерство розвитку, економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерство енергетики та захисту довкілля, а також Міністерство інфраструктури. Серед переданих об’єктів є «Скадовський морський торговельний порт», «Морський торговельний порт «Усть-Дунайськ», «Інститут титану» та «Львівський державний ювелірний завод».

Також повідомив, що спільно з проектним офісом Міністерства розвитку економіки торгівлі та сільського господарства та за наказом прем‘єр-міністра України  Олексія Гончарука вже проаналізовано 1400 державних підприємств. На попередньому тижні Мінекономіки розпочато передачу 339 підприємств в управління ФДМУ та подальшої приватизації.

Він  наголосив, що 445 об'єктів, які погоджено на приватизацію планується виставити на аукціони через 45 електронних майданчиків у системі ProZorro.Продажі.

«Загалом, станом на сьогодні, з 76 вказаними ДП, вже 415 об'єкта погоджено на приватизацію. Після опрацювання документів та підготовки максимально відкритої інформації про ці об’єкти планується виставити їх на аукціони ProZorro.Продажі», — йдеться в дописі.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що уряд передав більше 330 об’єктів на приватизацію.

Крім того, ми писали, що Мінекономіки передало до Фонду держмайна 339 підприємств.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області