Вбивство 3-річного хлопчика в Києві: екс-нардеп погодився пройти поліграф

06:45, 5 декабря 2019
Екс-нардеп розповів, що вже намагається організувати проведення перевірки.
Вбивство 3-річного хлопчика в Києві: екс-нардеп погодився пройти поліграф
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Колишній нардеп Олександр Грановський заявив, що готовий пройти перевірку на поліграфі у справі про вбивство трирічного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Незважаючи на те, що Слава припустив, що я можу знати людей, причетних до цих жахливих подій, я зла не тримаю - впевнений, батькам приходять на розум навіть небилиці в ці хвилини. Я повністю поділяю їхнє горе. Слава, я не так вихований, щоб хоч на секунду задуматися про подібне. Але в такі важкі для тебе хвилини ціна слів, ймовірно, дуже низька. Ті, хто підкинув Славі таку версію, - мерзоти. Але і це не так важливо зараз. Я, звичайно ж, приймаю пропозицію пройти перевірку на поліграфі, щоб якомога скоріше відсікти таку версію», - наголосив екснардеп.

За словами Грановського, він вже спробував зв'язатися з однією людиною, з якою знайомий Соболєв, з метою організації перевірки.

«Мені ця людина обіцяла перетелефонувати за годину (публікація була зроблена о 14-23 - прим.ред.). Упевнений, до вечора ми погодимо логістику і поставимо в цьому питанні крапку. Крім цього питання, я готовий відповісти і на інші на тему фінансування медійної атаки проти тебе і своєї можливої в цьому участі», - додав екс-нардеп.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що чоловік намагався вбити власника автомобіля, але потрапив в дитину, яка знаходилась в салоні авто.

Крім того, у Києві відбувся брифінг голови Нацполіції Ігоря Клименка та начальника поліції Києва Андрія Крищенка щодо затримання підозрюваних у вбивстві 3-річного хлопчика у центрі Києва.

Також нам стало відомо, що слідчі вилучили зброю, з якої стріляли у хлопчика в Києві.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області