Ми високо цінуємо потужний внесок у розбудову демократії і парламентаризму з боку Програми USAID RADA, — Дмитро Разумков

19:43, 16 декабря 2019
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков провів зустріч із Вільямом Тейлором.
Ми високо цінуємо потужний внесок у розбудову демократії і парламентаризму з боку Програми USAID RADA, — Дмитро Разумков
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков 16 грудня провів зустріч із тимчасовим повіреним у справах США в Україні Вільямом Тейлором. Про це повідомляється на сайті ВР.

Під час зустрічі Дмитро Разумков підкреслив ефективну взаємодію між Україною і Сполученими Штатами Америки і подякував за допомогу в економічній та міжнародній сферах.

«Ми відчуваємо значну допомогу з боку США і високо цінуємо потужний внесок у розбудову демократії і парламентаризму з боку Програми USAID RADA», — сказав голова парламенту.

Спікер Верховної Ради підкреслив, що парламент постійно отримує підтримку з боку Програми, з якою напрацьовано багато спільних напрямів діяльності. За його словами, народні депутати України високо цінують методологічну та організаційну допомогу Програми. Зокрема, за сприяння USAID RADA було розроблено і створено Освітній центр, в якому наразі проводять лекції для дітей з усіх куточків України.

У рамках реалізації Програми також проводяться виїзні засідання на округи мажоритарних народних депутатів з метою просвітницької діяльності щодо парламентаризму та демократичних перетворень, розробляються довідкові матеріали для новообраних народних депутатів та багато іншого. «Установи уряду США забезпечують підтримкою досить важливий аспект діяльності Верховної Ради України», — наголосив Дмитро Разумков.

Окремо голова парламенту подякував за матеріально-технічну допомогу, яку надають США Україні, та висловив сподівання, що українсько-американські відносини будуть і надалі такими ж ефективними.

Дмитро Разумков також взяв участь у презентації Установ уряду США у Верховній Раді України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що опубліковано закон про Державний бюджет на 2020 рік.

Крім того, Дмитро Разумков підбив перші підсумки роботи Верховної Ради 9-го скликання.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду