На Житомирщині посеред поля знайшли знесилену пенсіонерку: подробиці інциденту

01:00, 11 января 2020
Жінка вирушила на залізничну станцію за 5 км від села, однак дорогою пошкодила ногу і не змогла самостійно повернутися додому.
На Житомирщині посеред поля знайшли знесилену пенсіонерку: подробиці інциденту
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Літню жительку Попільнянського району, яка більше доби безпорадною провела у зимовому полі, розшукали оперативники кримінальної поліції місцевого відділення. Жінка пошкодила ногу, збилась зі шляху і не змогла самостійно дістатися домівки. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Як повідомляється, 9 січня до Попільнянського відділення поліції звернулась староста однієї із сільрад, повідомивши про зникнення 70-річної жительки с. Великої Чернявки. 

Як з’ясувалося, жінка вирушила на залізничну станцію за 5 км від села і мала намір їхати до Фастова. Однак до місця слідування не дісталась, натомість зателефонувала рідним і повідомила, що дорогою впала та пошкодила ногу. Одразу потому телефонний зв'язок із нею обірвався.

Ретельно обстеживши увесь звичний для місцевих людей маршрут від села до залізничної станції, виявили пенсіонерку на полі, неподалік лісу. Вона була знесилена та вже не могла говорити.  

«Уже згодом, коли лікарі оглянули і привели до тями одразу ж ушпиталену жінку, з’ясувалося, що дорогою до залізничної станції вона спіткнулась, упала і пошкодила ногу. Відтак вирішила повернутися додому. Мобільний телефон дорогою впав і вимкнувся. Бідолашна спромоглась пройти близько 2,5 км, коли зрозуміла, що збилась зі шляху і заблукала. Ще якийсь час бабуся проповзла по полю, бо йти далі не було снаги, і врешті знесилена залишилась лежати на холодній землі. До крайніх хат її села залишалось щось до 800 метрів», - розповідають у Нацполіції.

Крім того, за словами медиків, додаткові кілька годин на холодній мряці могли стати для пенсіонерки фатальними. 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Києві розшукують неповнолітню дівчину, яка 14 грудня пішла з дому та досі не повернулася.

Також у новорічну ніч в Карпатах шукали п’ятьох заблукалих підлітків

А ще розшукують 85-річного пенсіонера.

 

 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України