Пропонувала «відкат» прокурорам: в ОГП викрили очільницю регіональної податкової

12:12, 14 января 2020
В. о. начальника регіональної Державної податкової служби обіцяла щомісячно сплачувати 25 тис. дол. прокурору за дозвіл протиправної діяльності.
Пропонувала «відкат» прокурорам: в ОГП викрили очільницю регіональної податкової
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Детективи НАБУ спільно з Офісом Генерального прокурора викрили в. о. начальника Державної податкової служби однієї з областей на пропозиції та наданні 25 тис. дол. США хабаря керівнику структурного підрозділу регіональної прокуратури. Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Зокрема, цій особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Слідством встановлено, що очільниця регіональної ДПС запропонувала керівнику структурного підрозділу прокуратури цього ж регіону щомісячно надавати неправомірну вигоду у 25 тис. дол. США. У відповідь той мав не перешкоджати протиправній діяльності співробітників ДПС, пов’язаній із отриманням неправомірної вигоди від підприємців, та не притягувати податківців до відповідальності.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Слідство встановлює інших осіб, причетних до вчинення злочину.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що НАБУ розслідує зрив державного оборонного замовлення. Підозрюється директор ДП «Безпека». 

Окрім того, Державне бюро розслідувань повідомило про деталі справи, у якій підозрюється чиновник ДПС. У Львівській області співробітник податкової служби одержав хабар і збував незаконний алкоголь.

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва