Справа колишньої судді з Луганщини: є нові подробиці

14:59, 17 января 2020
Прокурор оголосив обвинувальний акт у справі.
Справа колишньої судді з Луганщини: є нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Вищому антикорупційному суді відбулось засідання у справі про обвинувачення колишньої судді Сєвєродонецького міського суду та колишнього заступника прокурора міста Сєвєродонецька Луганської області. Про це інформує прес-служба САП.

«На засіданні прокурором САП оголошено короткий виклад обвинувального акту. Також сторони виступили зі вступними промовами.

Після чого, колегією суддів було прийнято рішення про початок дослідження доказів у справі та досліджено 38 аркушів матеріалів.

Наступний розгляд у справі призначено на 9:30 год. 31 січня 2020 року», — йдеться у повідомленні.

У САП нагадали, що вказаним особам інкриміновано одержання 6 тис. доларів США неправомірної вигоди за ухвалення вироку з іспитовим строком щодо двох осіб, обвинувачених в незаконному обігу наркотиків. Крім того, колишній заступник прокурора міста додатково обвинувачується у зловживанні з цією метою впливом на прокурора — публічного державного обвинувача у цьому провадженні та у незаконному зберіганні бойових припасів.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вищий антикорупційний суд продовжує досліджувати докази у справі про обвинувачення двох колишніх суддів Голосіївського районного суду столиці в отриманні неправомірної вигоди.

Також ми писали, що у Вищому антикорупційному суді за участі прокурора САП триває судовий розгляд обвинувального акту про обвинувачення судді Господарського суду Сумської області у вимаганні 26,6 тис. доларів США неправомірної вигоди.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України