Перезавантаження НАЗК: голова агентства представив новопризначених службовців

11:35, 28 января 2020
Олександр Новіков анонсував затвердження нової структури Агентства та конкурс на заміщення посад.
Перезавантаження НАЗК: голова агентства представив новопризначених службовців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Національного агентства Олександр Новіков представив колективу НАЗК своїх заступників  Івана Преснякова та Романа Сухоставця. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

За словами голови НАЗК, до сфери відповідальності Романа Сухоставця віднесено роботу підрозділів, які здійснюють перевірки декларацій та моніторинг способу життя, а також сферу запобігання політичній корупції.

Іван Пресняков відповідатиме за формування та координацію антикорупційної політики, моніторинг дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції.  

Також голова НАЗК представив керівника апарату Національного агентства Ігоря Хохича, заступника керівника апарату Ігоря Дробка, а також керівника Департаменту з питань запобігання політичній корупції Ганну Чорнуцьку.

Новіков заявив, що для завершення перезавантаження НАЗК буде затверджена нова структура апарату, а призначення на посади проходитиме на конкурсній основі.

«Люди, які опинилися в НАЗК завдяки практикам, з якими Агентство має боротися, звичайно, підуть. Усі, хто працює ефективно та самовіддано, зможуть зайняти відповідні посади в Національному агентстві. Вони отримають максимальні можливості для самореалізації» заявив голова НАЗК.

Варто додати, що Роман Сухоставець має економічну та юридичну освіти. Брав експертну участь у багатьох національних і міжнародних заходах з питань судової реформи.

Іван Пресняков за освітою політолог. Антикорупційний експерт Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» (USAID/ENGAGE). Працював у неурядових організаціях щодо політичних досліджень.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що 16 грудня Конкурсна комісія з відбору голови Національного агентства з питань запобігання корупції оголосила переможця, яким став прокурор Олександр Новіков.

Пізніше ми повідомляли, що до Окружного адмінсуду надійшов позов щодо призначення голови НАЗК.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України