Біля обласного будинку дитини в Харкові сталася стрілянина і вибух: відео

01:00, 31 января 2020
Між невідомими стався конфлікт із застосуванням гранати і зброї травматичного типу.
Біля обласного будинку дитини в Харкові сталася стрілянина і вибух: відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

30 січня по вулиці Кузнецькій біля Харківського обласного будинку дитини № 2 сталася стрілянина і вибух. У мережі оприлюднили відео конфлікту.

Камера відеоспостереження зафіксувала, як до воріт під'їжджає автомобіль Mercedes білого кольору, з якого виходять чотири молодики. Вони підходять до іншої групи чоловіків і починається бійка.

Поліцейські попередньо встановили, що між невідомими стався конфлікт із застосуванням гранати і зброї травматичного типу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

У Харкові і області введена поліцейська операція «Сирена».

Напередодні  «Судово-юридична газета» писала, що у м. Яготин чоловік відкрив вогонь з рушниці по наряду поліції, а потім втік на мікроавтобусі. Тоді на Київщині ввели поліцейські операції «Грім» та «Сирена». 

Також у Чернівцях по вулиці Українській між чотирма чоловіками стався конфлікт із застосуванням зброї. Слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції опрацювала місце події та прилеглу територію.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва