Антикорсуд обрав запобіжні заходи особам, які пропонували хабар голові Фонду держмайна

17:49, 1 февраля 2020
Зловмисники пропонували 5 млн доларів.
Антикорсуд обрав запобіжні заходи особам, які пропонували хабар голові Фонду держмайна
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі судді Вищого антикорупційного суду обрали запобіжні заходи трьом особам, підозрюваним у наданні неправомірної вигоди голові Фонду державного майна України. Двом особам обрано цілодобовий домашній арешт із покладенням обов’язків, третю особу взято під варту із альтернативою внесення застави у розмірі 12 612 000 гривень. Про це інформує прес-служба ВАКС.

За версією слідства, вони пропонували 5 млн доларів США голові ФДМУ за призначення певної людини на посаду директора ПАТ «Одеський припортовий завод», 99,5% акцій якого належать державі.

«Вказаних осіб співробітники правоохоронних органів затримали одразу після надання першої частини неправомірної вигоди у сумі 50 000 доларів США. Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 369 КК України», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що слідчі ДБР у місті Полтаві повідомили двом військовослужбовцям про підозру у незаконному придбанні та збуті психотропних речовин.

Також ми повідомляли, що у Полтаві на хабарі затримали одного з керівників фіскальної службиЗа гроші чиновник обіцяв звільнити харківського бізнесмена від кримінальної відповідальності.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України