Зміна керівництва Офісу Президента: реакція «Слуг народу»

15:46, 11 февраля 2020
Нас з командою новина про Указ застала під час наради щодо проведення з’їзду партії, але робота від цього не зупинилася, — Євгенія Кравчук
Зміна керівництва Офісу Президента: реакція «Слуг народу»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

11 лютого Володимир Зеленський призначив нового керівника Офісу Президента. Ним став екс-помічник Президента Андрій Єрмак.

Відповідний указ №48/2020 оприлюднений на офіційному сайті Президента.

Андрій Богдан був звільнений із займаної посади.

На питання щодо зміни керівництва Офісу Президента відповіла заступниця голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук:

«Хочу наперед відповісти на питання, які нам обов’язково почнуть задавати у зв’язку зі зміною керівництва Офісу Президента:

  1. ОП і всі інші органи влади працюють в звичному для себе режимі. Нас з командою новина про Указ застала під час наради щодо проведення з’їзду партії. Але наша робота від цього не зупинилася і цей вівторок не перестав для нас бути таким же робочим днем, як був учора, і яким він планується завтра.
  1. В питаннях координації роботи з ОПУ наша фракція працюватиме з тими людьми, яких призначає Президент. Не варто забувати, що Офіс Президента – це структура, яка аналізує ситуацію і готує проекти рішень, які Глава держави, у межах своїх повноважень, ухвалює одноосібно.
  1. Центральною фігурою у політичній системі залишається Володимир Зеленський. Навколо нього можуть змінюватися люди, але порядок денний формує Президент. Тому робота продовжується і не буде зупинятися. Ми вітаємо з призначенням Андрія Ермака, він безперечно член команди Президента. Впевнені, що співпраця із фракцією буде ефективною».

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Володимир Зеленський допускає кадрові зміни у своїй команді через внутрішні конфлікти.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України