Відбір прокурорів САП: затверджено рейтинговий список кандидатів

17:20, 26 февраля 2020
Наступний етап конкурсу відбудеться 29 лютого 2020 року.
Відбір прокурорів САП: затверджено рейтинговий список кандидатів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 26 лютого, на засіданні конкурсної комісії з проведення відкритого конкурсу з відбору кандидатів на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затверджено рейтинговий список за наслідками тестування на знання законодавства. Про це повідомляє прес-служба САП.

З рейтинговим списком можна ознайомитися за посиланням.

Кандидати, які набрали 80 балів і більше допущені до наступного етапу конкурсу.

Зазначається, що проведення тестування на загальні здібності відбудеться 29 лютого 2020 року згідно з графіком.

Особи, які з поважних причин не з’являться, можуть бути допущені до тестування 4 березня 2020 року за їх письмовою заявою та за наявності документів, що підтверджують поважність неявки.

Тестування проходитиме на базі Національної академії прокуратури України за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка (Мельникова), 81б.

Метою тестування на загальні здібності кандидата є виявлення здатності аналізувати, обробляти та інтерпретувати інформацію за короткий час, знаходити причинні зв’язки й робити правильні висновки.

Тестування містить 3 блоки: вербальний, абстрактно-логічний та математичний (приклади з кожного блоку доступні за посиланням.  

На блок «Вербальний інтелект» виділено 8 хвилин, на абстрактно-логічний та математичний – по 20 хв на кожний. Завдання обираються системою у довільному порядку за допомогою адаптивного механізму.

Кандидати, які наберуть 100 та більше балів, допускаються до наступного етапу конкурсу  співбесіди.

Під час проведення тестування кандидатам забороняється користуватися електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками тощо, а також спілкуватися один з одним.

Не можна користуватись ручкою або папером, використовувати будь-які допоміжні засоби для вирішення завдань, крім проходження математичного блоку тестування, де кандидатам дозволяється використовувати особисті калькулятори.

При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу кандидата.

З графіком на 29 лютого 2020 року можна ознайомитися за посиланням

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що 15 лютого завершено прийом документів для участі в конкурсі з відбору прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Також ми повідомляли, що 26 лютого відбудеться засідання конкурсної комісії з відбору кандидатів на зайняття посад прокурорів САП. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України